INSTRUKTØRER OG ASSISTENTER 2024/2025

KATE ELIN SAMUELSEN

KATE ELIN SAMUELSEN

Instruktør Teatersport

Denne morsomme damen har vært instruktør og regissør hos oss i en evighet. Hun har drevet aktivt med teatersport siden 1993, både på scenen selv og holdt utallige kurs rundt omkring i landet. Kate Elin har også vært instruktør for voksengruppen i mange år, samt hatt regi på Jul i Blåfjell de siste 10 årene.  teatersportgruppen. De som kjenner Kate Elin sier at hun aldri blir flau, i så fall kun på andres vegne… Hun har mellomfag i teatervitenskap og til daglig sitter hun i ro på et kontor. Så godt er det at hun hver mandag får utløp for sin indre improdronning hos oss!

Instruktør for Teatersportgruppene.

 

MARITA NYHEIM MONSEN

MARITA NYHEIM MONSEN

Koreograf

Marita har vært koreograf hos oss siden vi startet i 2005. Med unntak av noen få år der hun har hatt fri og blitt mamma til to søte små. Marita er opprinnelig danser.  Hun har utdannet seg til… og har det siste året drevet nystartede Stg. Vinkafè. En svært allsidig og kreativ dame som smitter oss alle med sin gøye energi.

Koreograf for Voksengruppen og  VoksenVoksengruppen.

 

ANDERS VÅRDAL GJERDE

ANDERS VÅRDAL GJERDE

Instruktør og regissør

Anders begynte hos oss som 13 åring i 2005.  Han har tre års utdannelse fra Bårdar Akademiet i tillegg til en Master i Musikkteater fra Mountview Academy of Theatre Arts i London. Anders har tidligere vært å se i en rekke forestillinger i Oslo området, blant annet Konstabel Lockstock i Stablo Teaters oppsetning av Urinetown og Keme Kameleon LiMoNy produksjoners oppsetning av Jungelboken. Han har nettopp fullført en sommer som skuespiller i Hakkebakkeskogen i Dyreparken, og har nå flyttet til Bergen for å være skuespiller i flere oppsetninger på Det Vestnorske Teater. 

Hovedinstruktør for Voksengruppen og VoksenVoksengruppen

BIANCA SØGNI SKÅR

BIANCA SØGNI SKÅR

Instruktør og regissør

Bianca har vært instruktør hos oss i 2 år. Hun har en lang rekke produksjoner bak seg i Mjeldalen Ungdomslag der hun har vært aktiv som skuespiller og instruktør i 13 år. Hun er utdannet barnehagelærer og tar dette året videreutdanning i spesialpedagogikk på HVL. Bianca finnes ikke sjenert, liker å spille på humor og tar seg selv fint lite høytidelig. En god kombo, spesielt når hun dette året skal på scenen sammen med voksengruppen i «Den Lille Havfruen»! 

Hovedinstruktør i Junior 1 gruppene og Rising Stars. 

 

TIRIL TVEIT MICHELSEN

TIRIL TVEIT MICHELSEN

Instruktør og regissør

Tiril har vært deltager selv siden hun var 7 år. og instruktør siden 2018. Hun er dramapedagog med bachelor i drama og anvendt teater fra HVL. Hun er nå på andre året i bachelor i historie, med et mål om å bli lektor. Tiril elsker å utforske nye måter å leke med musikalteater på. Tar seg ikke så veldig høytidelig og er alltid tilgjengelig for en prat eller klem.

Hovedinstruktør for Ungdom 1, Ungdom 2 og Junior 3-T1. I tillegg har hun, sammen med Iselin, regien på Jubileumsforestillingen når vi i 2025 feirer 20-års jubileum. 

Regi på Jul i Blåfjell. 

CORNELIA TELLEFSEN

CORNELIA TELLEFSEN

Instruktør og regissør

Cornelia har vært instruktør hos oss i 5 år nå. Hun er som skapt til å jobbe med barn, så det er gledelig at hun nå er på tredje året på grunnskolelærer utdanningen. Ved siden av studiene og musikkteateret jobber hun som vikarlærer. Cornelia får en magisk energi når hun er på scenen, og er en av få som har klart å få hele publikum til å «møe» høyt 🙂 

Hovedinstruktør for Junior 2-M2, Junior 3M, Junior 2-T1 og Rising Stars. 

 

ISELIN OLSEN

ISELIN OLSEN

Instruktør og regissør

Iselin har vært instruktør hos oss siden 2018, og har vært deltager siden 2012. Hun studerer for tiden psykologi på Høyskolen Kristiania. Iselin har en brennende interesse for å lære nye ting og søker alltid etter lærdom som kan brukes i undervisningen. Hun er varm og god og har alltid et smil eller en klem på lur til de som trenger det. 

Hovedinstruktør for Ungdom 1, Ungdom 2 og Junior 3-T2. I tillegg har hun, sammen med Tiril,  regien på Jubileumsforestillingen når vi i 2025 feirer 20-års jubileum. 

 

NORA ELISE OLSEN

NORA ELISE OLSEN

Instruktør og regissør

Nora har drevet med dans og teater siden 2009, og startet hos oss som deltager i 2013, og som instruktør i 2023. Når ikke døgnet er fullt opp med teater er hun student. Hun har studert ernæring, og er snart ferdig utdannet personlig trener. Nora er tålmodig, snill, full av energi og alltid på jakt etter nye utfordringer. 

Hovedinstruktør for Junior 2-M1 og Junior 2-T2.

MINA BRATLAND

MINA BRATLAND

Assistent

Mina har vært assistent hos oss i 2 år, og har selv vært deltager i 7 år. Hun tar for tiden bachelor i Generell Psykologi ved UiB. Mina vektlegger inkludering og mangfold i teatermiljøet, og ønsker å skape en trygg plass hvor barn får mulighet til å skinne. 

Assistent i Junior 2-M2 og Rising Stars

VICTORIA MIKKELSEN VIK

VICTORIA MIKKELSEN VIK

Assistent

Victoria har vært assistent i ett år nå, og ser frem til å finne på mer sprell i året som kommer. Hun har gått musikk, dans og drama på vgs, og har vært deltager på musikkteateret siden 2009.  Med Victoria i rommet vet ingen helt hva som kan skje – bortsett fra at det kan bli morsomt, kreativt, litt kaotisk og veldig koselig! 

Assistent i Junior 1 og Rising Stars

 

KRISTINE HEVRØY

KRISTINE HEVRØY

Assistent

Kristine har holdt på med teater siden 2017, og har vært en del av Bergen Musikkteater siden 2021. Hun er utdannet barnehagelærer og jobber i barnehage for å glede sitt indre barn. Når hun i tillegg er assistent for våre yngste deltagere antar vi hun får behovet sitt for  mer lek i hverdagen godt dekket 🙂

Assistent i Junior 1

BENEDIKTE NOREVIK

BENEDIKTE NOREVIK

Assistent

Benedikte snek seg inn i hjertene våre på sommerskolen i 2023, og skal nå ha sin første sesong som assistent. Hun går tredje året på vgs på dramalinjen, og driver også med dans på fritiden. Benedikte er en engasjert jente med god energi, og hun gleder seg til et spennenden år!

Assistent i Junior 2-M1

 

INGRID SOFIE OPPEDAL THUNES

INGRID SOFIE OPPEDAL THUNES

Ungdomsassistent

Ingrid Sofie har sitt første år som ungdomsassistent, men har vært deltager på musikkteateret i 6 år nå, og stått på scenen selv i mange produksjoner. Hun går andre året på vgs, men hadde hun selv fått bestemme hadde hun nok stått på scenen døgnet rundt istedenfor. Hun gleder seg til å finne på mye gøy med barna, og gi videre mye av det hun selv har lært disse årene. 

Ungdomsassistent i Junior 3-T1 

 

AURORA SÆVEROT

AURORA SÆVEROT

Ungdomsassistent

Aurora begynte hos oss som deltager i 2016, og er nå på sitt andre år som ungdomsassistent.  Musikkteater er hennes store «lidenskap», og hun er deltager i voksengruppen. Aurora er positiv og engasjert, og brenner for å gi barna samme opplevelsen av musikkteater som hun selv har fått helt fra hun spilte lille Krekling i Jul i Blåfjell og frem til i dag. 

Ungdomsassistent i Junior 3-T2

SOFIE DALE ÅSHEIM

SOFIE DALE ÅSHEIM

Ungdomsassistent

Sofie begynte hos oss som deltager i 2020, og er nå på sitt andre år som ungdomsassistent. Hun går på drama linjen på Fyllingsdalen vgs og er deltager i ungdom 2 gruppen. Sofie ELSKER å stå på scenen! Hun liker best å spille rare og gøye roller der man er nødt å komme seg litt ut av komfortsonen. 

Ungdomsassistent i Junior 2-T2

INGRID ELISE AASEN

INGRID ELISE AASEN

Ungdomsassistent

Ingrid begynte hos oss som deltager i 2022, og er nå på sitt andre år som ungdomsassistent. Hun går på drama linjen på Fyllingsdalen vgs og er også deltager i ungdom 2 gruppen. Hun gleder seg masse til enda et gøyt år på musikkteateret. 

Ungdomsassistent i Junior 2-T1

LEDELSEN

GRETE KATHARINA MICHELSEN

GRETE KATHARINA MICHELSEN

Leder og styreleder

Grete var initiativtager og etablerte musikkteateret i 2005. Hun var lei av å kjøre eldste datteren hit og dit på andre teaterskoler, og tenkte at vi må da kunne få til noe her vi bor. Siden har det ballet litt på seg kan du si!  Hun er utdannet førskolelærer med diverse videreutdanninger i kultur og ledelse, og ernæring og fysisk aktivitet. Hun har erfaring fra sosialtjenesten og som miljøterapeut, men er nå leder for musikkteateret på fulltid. Hun har et brennende ønske om at det må være like mange musikkteater rundt om kring, som det finnes fotballbaner.

 

 

HELGE OLSEN

HELGE OLSEN

Nestleder

Helge er teaterpappaen som, uvisst hvor lenge, har gått med en indre skuespiller i seg. Sjokket var stort for oss når han plutselig dukket opp på audition til Jul i Blåfjell i år. Tror du han fikk en rolle? Du må nesten ta turen og se selv! 

ANE MALENE SÆVEROT

ANE MALENE SÆVEROT

Styremedlem

Ane Malene er teatermammaen som i en årrekke har dukket opp hver gang det var noe som måtte syes og fikses i en fei. Denne damen kan trylle frem magiske kreasjoner og klør i fingrene med å komme igang med neste prosjekt. Hun er en multikunstner som også svinger malerpenselen og skaper med keramikk. Egne utstillinger har hun også. Og som ikke det er nok; i år dukker hun plutselig opp som Dronning Fjellrose i Jul i Blåfjell. Når hun ikke driver med alt dette er hun førsteamanuensis i pedagogikk på HVL.

LILL HEIDI OLSEN

LILL HEIDI OLSEN

Styremedlem

Lill Heidi er teatermammaen som i en årrekke har dukket opp hver gang det var forestilling og hår skulle fikses. Det er umulig å telle dugnadstimene, men de er i en liga for seg selv.  Hun har drevet egen frisørsalong hele livet, men følger nå drømmen, har kjøpt seg skolesekk og penal og er begynt på en spennende bachelor.