Dette er en gjeng som tar useriøsitet på alvor! De leverer manusløs magi, og hvert show er et nytt eventyr!

Teatersport er en form for improvisasjonsteater hvor skuespillere konkurrerer mot hverandre i ulike improviserte øvelser eller «leker». Denne typen teater ble utviklet av briten Keith Johnstone på 1970-tallet, og det handler om å være kreativ, rask i tanken, og samarbeide godt med medspillerne.

I en teatersportforestilling er det vanligvis to lag som konkurrerer mot hverandre, og de får oppgaver eller scenarier fra publikum som de må spille ut på stedet, uten noe manus. Forestillingen blir ofte styrt av en dommer eller konferansier som kan gi poeng til lagene basert på hvor morsomme, kreative eller teknisk dyktige de er.

Teatersport er morsomt, fordi det er uforutsigbart og alltid nytt hver gang. Publikum blir ofte invitert til å delta ved å gi forslag til temaer, karakterer eller situasjoner som skuespillerne skal improvisere. Dette gjør hver forestilling unik, og skaper en nær og interaktiv atmosfære mellom skuespillere og publikum.

Det er en leken og underholdende måte å oppleve teater på, som ofte resulterer i mye latter og overraskelser!

NESTE IMPROSHOW 24. OKTOBER 2024

Ta med en venn, tante, naboen du ikke kjenner, kjiket, eller kom alene! Vi skal behandle deg fint, og lover at du vil få en uforglemmelig kveld og gangsperr i kjeven til over helgen!

Showet passer best fra ca. 14 – 100 år. 

Du finner oss i Klubben i Åsane Kulturhus.